Tema

Infotavle

Digital fornyelse på apoteket

Hos Løve Apotek i Næstved blev en ny hjemmeside og markedsføringsstrategi katalysatoren for en digital signage løsning, som også kan bruges i mange andre brancher.

Lifesize

Lifesize Cloud

Ved at flytte håndteringen af videokonference op i skyen, ganske som med IT-driften, bliver det pludseligt meget simpelt at lave videokonference - systemet kræver ingen IT-folk i virksomheden og er skalerbart det øjeblik, du ønsker det. Videokonference er en kompleks størrelse, som har givet mange IT-ansvarlige grå hår i hovedet.

MG 2410a

Videokonference til omsorg

Klienten er i centrum, hvilket giver behandleren mulighed for at møde ham eller hende via en sikker og fortrolig videoforbindelse”. Ordene er Arni Ingeman Hansens, der er partner og CEO i PsychCon A/S. Her benyttes et videokonference system, der betyder, at klienter kan komme i visuel kontakt med en psykolog, uanset om de benytter en computer, tablet eller smartphone.

Lyd konference

Lyd i konferencerum

Mikrofoner bliver brugt i firmasammenhæng til konferencebrug, mødelokale, videokonference, Skype net konference og telefon/mobil brug; og alle som en med det formål af forstærke tale. Hvilke mikrofontyper bør vælges til forstærkning af tale i konferencerummet, og hvordan  laver man simple praktiske opstillinger med mikrofoner og tilbehør.

Lydbutikken

Teknologi i øjenhøjde

Teknologi skal tilføre reel værdi for brugeren, ellers bliver det ikke brugt og er blot spild af ressourcer.  Et af ”hjælpemidlerne” er amerikanske Vaddio, der har enheder, som kan håndtere alt fra det lavpraktiske møderum til store auditorier, hvor det er muligt at have autotracking af den, der taler! Det er med det mindset Lydbutikken hjælper virksomheder med implementering af videokonference.

Media Vision

Med lyden i fokus

Når der installeres videokonference er der ofte høj fokus på indretning og billedkvalitet, og i den proces glemmer mange ofte det vigtigste - lyden. Hos Media Vision har de vundet mange sager og ”redet” mange kostbare installationer med deres unikke lydløsninger til konferencerummet.

AAR

Anders Andersen's Rengøring

Med hovedkvarter i Taastrup og en afdeling i Vejle har et forholdsvist enkelt 1-til-1 videokonferencesystem givet stor værdi, store besparelser og ikke mindst et endnu bedre samarbejde på tværs af Anders Andersens Rengørings afdelinger. Systemet er allerede efter kort tid blevet så stor en succes, at man tænker på at udvide det.