Om

Monitor Business er et B2B-magasin, hvor målgruppen er alle danske virksomheder eller organisationer, der bruger digital kommunikation. Læserne er bl.a. indkøbs- og marketingansvarlige og IT-chefer i Top 1000 virksomheder, rådgivende ingeniører, arkitekter, hoteller, konferencesteder, eventsteder, museer, innovatorer og influencers, som gerne vil forvandle digitale medier til digitale forretningsfordele.

Ambitionen er, at Monitor Business skal:

  • inspirere og give gode idéer
  • formidle aktuel viden
  • bringe how-to artikle
  • give indsigt i tidens trends og strømninger
  • fortælle om nye værktøjer og muligheder
  • hjælpe med at sikre optimalt udbytte af investeret tid og penge.

Monitor Business er et medie, der giver digital nytte for alle forretningsbrugere. For os er det vigtigt at kunne fortælle om, hvordan alle typer af virksomheder bruger AV-installationer, bl.a. indretning af mødelokaler (herunder projektorer, lyd, mikrofoner, taleanlæg mv.), brug af videokonferencesystemer, brug af Digital Signage, mobiltelefoner, Security og endelig få høj nytteværdi af de digitale medier, som eksempelvis video i markedsføring, web-TV, events eller kataloger med levende medier.

Monitor Business er et supplement til Monitor Pro, der fortsætter uændret som det foretrukne medie i den professionelle mediebranche. Den udvider sig, og det betyder naturligvis, at vi er med på medieforkanten. Så nu bliver vi to medier – hver med sit fokus. Vi glæder os til at møde jer – nu med slips.

Mediehuset Monitor arrangerer også MonitorExpo, Danmarks største AV-messe. Afholdes næste gang i 2016. Interesseret i at udstille, så kontakt os for mere information.