Nyheder

SONY superslow Lissabon

Super-slow med en smartphone

Sony Mobile Communications har netop haft premiere på verdens første crowdsourcede Super slow motion-video, der udelukkende er skudt med en smartphone. Filmen, der er instrueret af den prisvindende filminstruktør Chris Cairns, indeholder scener optaget af 120 amatør-filmfotografer fra 21 lande. Alle scener er optaget med det nyskabende Motion Eye™-kamera, som XperiaTM XZ Premium er udstyret med.

Filminstruktør Chris Cairns forklarer: “Det har været en fornøjelse at være med ved lanceringen af Xperia XZ Premium. Sony henvendte sig til mig og spurgte, om jeg ville lave et udvalg af scener, som ville se cool ud, når de blev optaget i Super slow motion. Jeg var virkelig spændt på at få fingrene i en mobil, der kan optage med 960 frames i sekundet. Jeg er vild med, at optagelserne afslører ting, man ikke kan se med det menneskelige øje. Det er vildt, at man kan have den mulighed i lommen, når en ven beslutter at lave en saltomortale eller hopper i poolen.”

Filmen er optaget på halvøen Tróia syd for Lissabon og indeholder unikke scener med 960 billeder i sekundet (fps), der giver playback fire gange langsommere end med nogen anden smartphone. Den nye video drager publikum ind i Super slow motions ejendommelige verden med dramatiske billeder.

Se videoen nedenfor.