Nyheder

mobil1

Brug af TV på mobilen er steget

Brugen af de mobile enheder til at tilgå sociale medier som Facebook og Instagram, se tv, høre radio eller spille spil er stukket lodret i vejret de seneste år. Det fremgår af "Mobile Life", som er en ny undersøgelse Kantar Gallup har udarbejdet for Danske Medier Research og Kreativitet & Kommunikation, ifølge en pressemeddelelse fra Danske Medier.

Avent toej

Tilmeldingen er åben for årets brancheevent

Nu kan du tilmelde dig årets brancheevent, MonitorAVent, som foregår på Centralværkstedet i Aarhus tirsdag den 31 oktober 2017.

Nyt MB2 17

Nyt Business ude nu!

Så er årets andet nummer af Monitor Business på gaden - denne gang har vi tema om Digital Signage, forretningsmuligheder med droner, få gode råd om cyberkriminelle og så banker digitaliseringen på - reportage fra Cisco Connect. Dette er blot nogle af artiklerne i det nye Monitor Business. Du kan læse bladet lige her.

SONY superslow Lissabon

Super-slow med en smartphone

Sony Mobile Communications har netop haft premiere på verdens første crowdsourcede Super slow motion-video, der udelukkende er skudt med en smartphone. Filmen, der er instrueret af den prisvindende filminstruktør Chris Cairns, indeholder scener optaget af 120 amatør-filmfotografer fra 21 lande. Alle scener er optaget med det nyskabende Motion Eye™-kamera, som XperiaTM XZ Premium er udstyret med.

Drone over molle

Danmark skal satse på droneteknologi

Danmark skal være blandt de stærkeste dronenationer og udvikle droneteknologi inden for flere brancher - Det mener uddannelses- og forskningsminister Søren Pind (V).

Reklameskilt annonce outdoor POLFOTO 452275

Udendørsannoncer vækkes til live

Vil man sælge et produkt til morgentrætte togpendlere, behøver man fremover kun at købe annonceplads på togstationen i det tidsrum, der passer til målgruppen. Det er tanken bag et nyt koncept for udendørsannoncering, som reklamevirksomheden AFA JCDecaux lancerer.

NYE UDSTILLERE 220316

68 udstillere er klar!

68 virksomheder har allerede tilmeldt sig som udstillere til MonitorExpo 2016 - og det går rigtig stærkt i øjeblikket. Senest tilmeldte udstillere er AV CENTER OG Webstream, som ikke tidligere har udstillet på MonitorExpo.

Apps i bil

Brug apps - under kørsel

Nu kan du både lovligt og brugervenligt benytte navigationen, streaming-tjenester eller din mobiltelefons kalender under kørslen. Smartphone-integrationsløsningen mySPIN fra Bosch forbinder din mobiltelefon med bilen, så du kan betjene den via touchskærmen i midterkonsollen – og altså ikke behøver række ud efter din smartphone.

Digital skiltning Panasonic

Digital skiltning - gjort nemt

Panasonic har sendt en ny serie af professionelle digitale displays på markedet med tyndere rammer, bedre billede og et lavt energiforbrug.

tvos hero

Ny brugerflade til dit TV

Apple ruller i disse dage sine hidtil største reklamekanoner ud under Europa-lanceringen af Apple Watch og Watch OS, det håndledsbårne operativsystem, der netop har rundet version 2.0. Men prøv at kigge over på gigantens developer site, så vil du hurtigt få øje på, at en lige så markant manøvre er under opsejling på tv-området.