Artikler

ISE 21

Kølige overvejelser før du investerer i Digital Signage

De ser lækre og hotte ud; især de høje og slanke med den ultrafine opløsning på 2 millimeter og med levende video og realistiske knaldfarver. Men før du punger ud, skal du være klar over, hvad du kan forvente og ikke forvente af de digitale signage-løsninger og den medfølgende software.

Morten Schmidt fra Proshop Europa og Simon Laursen fra Lydrommet 2

Sportsbar med videodistribution

Netværksbaseret videodistribution er en oplagt mulighed at bruge i AV-installationen, både i den store, komplicerede installation, men også i en mindre målestok. En ny installation i en bar, som transmitterer sportsbegivenheder til sine gæster, viser, hvorfor det er en god ide.

Expromo 6 red

Skræddersyet Digital Signage til norske Flytoget

Expromo Europe skiller sig markant ud fra andre leverandører på markedet for Digital Signage, da virksomheden designer, kontraktproducerer og forhandler sine egne LED-skærme. Expromo er også frontløber med skærmløsninger i skræddersyede mål

Et skarpslebent samarbejde

Et skarpslebent samarbejde!

Fokusområdet for SHARP i Danmark har i mange år været print og kopi, men SHARP er også en stor og vigtig producent af skærme. Sidste år blev det besluttet at markedsføre skærmene på det danske marked. Her har den danske afdeling valgt at satse på alle SHARP’s pro skærme til brug i mødelokaler, Digital Signage og deres store udbud af touchskærme.

Drone volt 23

Droner - se nye muligheder fra oven

Monitor Business har været på besøg hos virksomheden Drone Volt for at høre om de forretningsmæssige muligheder, der er i de højteknologiske flyvende maskiner.

Hardi MB1

Fremtidens TV produceres i marken

På Falster nogle få hundrede meter fra Sydmotorvejen besøger vi marketingafdelingen hos marksprøjteproducenten HARDI International. Afdelingens reklamevideoer bliver delt viralt af landmænd over hele verden. På Youtube, Facebook og Instagram. Med op til 14.000 views pr. video. 

VM i digitalisering

Vi må træne, hvis vi vil med til VM i digitalisering

Mindre end ti måneder efter sagen om bestikkelse brød ud sidste sommer, har it-leverandøren ATEA formået at bevare kundernes tillid, at forbedre omsætning og indtjening markant og at sætte dagsordenen for en mere ambitiøs digitalisering af Danmark.

Booztlet

Her er beige kabelrør og papskilte bandlyst

Online tøjbutikken Booztcom åbnede i december sin første fysiske butik, Booztlet i den nye outlet-afdeling af indkøbscentret City2 syd for København. Boozt.com allierede sig med designere fra 2LP Retail Furniture og AV-teknikere fra LCD Media for at skabe intet mindre end Danmarks flotteste outlet.

Monitor Leder 480x320px 050417

Glem alt det der med Internet of Things

Hver gang nogle erhvervsfolk skal være lidt fremtidsorienterede, taler de om IoT eller Internet of Things. De er alle enige om, at det er fremtiden og helt sikkert meget smart. Argumenterne er, at det er fantastisk, at alle de milliarder af forbundne dimser kan snakke sammen i fremtiden Og så er den ofte ikke længere.

Ricoh inspirationsdag

Digital inspiration hos Ricoh

Den danske afdeling af det japanske firma Ricoh, som de fleste nok kender fra deres kopimaskiner og printere, inviterede deres kunder og venner af huset til en inspirationsdag her i forsommeren.